Zero 2 Hero

perubahan..perlu dalam setiap perjalananku

laptop dan lukisan sape?

ketika post ini ditulis...penulis sedang berasa geram dan tension. Mana taknya..dah la tengah kepeningan dengan projek sarjana muda penulis, tiba2 plak time nak tutup lid laptop ni bleh patah plak...arghh..kenapa??

satu-satu masalah la nak datang. nasib baik aku bawak bertenang tadi. kalau tak..abis ranap gak la laptop aku ni. macam mana bleh patah? aku tutup cam biasa je..tetiba je bunyi krekk tadi..nasib baik sebelah je..kalau dua2 camna? maunyer LCD aku takleh tegak. acer ni memang masalah la..geram aku..dah la dulu hardisk ganti baru. ni lcd plak wat hal..aku beli baru kang....ha tau la kau miss acer..kang aku berpaling tadah kat awek lain kang..miss acer, perangai tu molek2 la sikit yer..i sayang u..u jangan la wat i camni..

patah dah sebelah!!

pastu..ape kena mengena plak ngan lukisan? xde kaitan pun dengan lukisan..aku cuma nak gantung lukisan pelukis amatur kat blog aku ni je.. lukisan xder la lawa mana tapi kalau nak lwan aku memang aku sure kalah la..haha.


lawa tak?? bagi aku not bad la..

pelukis gmbr ni nama dia yati..promote2 sikit..bercita2 nak buka galeri..( baru je terlintas tadi)
sape nak kenal@ nak suruh dia lukis gmbr potret bleh contact die..haha..kalau nak beli gmbr ni lukisan ni..sorry to say, x jual beb..

habis la ko yatie..pasni ramai la yg suruh ko lukis potret..huhu ;p