Zero 2 Hero

perubahan..perlu dalam setiap perjalananku

-Beautiful day-

hari ni memang hari yang indah..aku dah siap report projek psm..tinggal nak ambik sain approve dari panel je lagi..pastu the next step is binding my report..hmm..nak binding kat mana ek? sape tau kedai2 binding kat area kuantan ni roger aku cepat..

biar aku bereskan semua keje aku kat sini..tempat LI alhamdulillah 
dah dapat..report dah ok..it's time for me to say bye2..minggu depan aku balik umah la. Nak rest puas2 sama famili..hehe..aku memang family man..

guess what? petang tadi aku jumpa lagi satu ciptaan Allah yg sangat indah..cantikkk..
ni bukan la first time aku tengok kejadian ni..tapi petang tadi..(i mean semalam) time lepas balik dari jumpa Supervisor, hujan turun renyai2..pastu ade sinaran mentari petang..haa..korang blaja science kan? mesti tau ape?....tau x? pelangi la..

cantik kan..gmbr ni ambik guna hset mmbr..hset aku x power la nak amik kualiti gini..(kena beli baru ni)
err..korang fokus kat bahagian atas je ok..yang bawah tu abaikan la..mencacatkan pemandangan je kan..ni la jalan ke KK2 UMP, hari2 berabuk..kesian kitorg ni telak habuk dan debu..ish3.

berbalik kepada pelangi yg aku nampak tu..mesti korang cakap..ala pelangi je pun..ala rainbow je pun..a'ah memang la rainbow, tapi penah ke korang nampak rainbow yg hujungnya betul2 dengan mata sendiri..cuba tengok gmbr tu balik , ade kan..pelangi tu jatuh kat tepi bukit tu..kat tanah lapang kat situ..

kira aku terkagum sejenak la tadi..tgh bonceng motor ngan mmbr..pergh sanggup berenti sebab nak amik gmbr..hehe.